20bodylab

Σχετικά με εμάς

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ξεκινώντας από τη Γερμανία θέλουμε να κατοχυρώσουμε σε όλον τον κόσμο το EMS-Personal-Training ως αναγνωρισμένη και μελλοντοστραφή μορφή προπόνησης και θεραπείας.
Με αυτήν την πρόθεση παρέχουμε σε πολλούς ανθρώπους μία συνεχή και ολοκληρωτική αλλαγή συμπεριφοράς – αλλά και έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.
Σε αυτήν τη διαδικασία τα επιχειρηματικά μοντέλα βιώσιμης λειτουργίας αποτελούν για εμάς τη βάση επάνω στην οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί με τους πελάτες και συνεργάτες μας μία νέα μερίδα αγοράς εντός του παγκόσμιου κλάδου fitness και υγείας. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ως συνεργάτες των πελατών μας υποστηρίζουμε τα αξιόπιστα, καινοτόμα, ασφαλή προϊόντα που είναι κατάλληλα για τη συνεχή λειτουργία. Σε ότι αφορά το σέρβις και την υποστήριξη, θέτουμε πρότυπα.

Ως ηγέτες στην αγορά θεωρούμε καθήκον μας να δημιουργούμε το περιβάλλον για μία θετική και ασφαλή ανάπτυξη των επαγγελματικών μας επιχειρησιακών μοντέλων EMS, καθώς και να το προστατεύουμε συνεχώς.

Η οικονομική επιτυχία των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο των σκέψεων και χειρισμών μας. Σε αυτήν τη διαδικασία λαμβάνουμε επίσης υπόψη την προσωπική επιτυχία κάθε προπονούμενου ξεχωριστά, διότι αυτό αποτελεί τη σημαντικότερη βάση για μία δυναμική διάδοση του EMS-Training.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Θέλουμε να περνάμε καλά σε ό,τι κάνουμε και συνεργαζόμαστε με σεβασμό και ειλικρίνεια με τους πελάτες, τους συνεταίρους, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

Τηρούμε τις επιστημονικές οδηγίες Safety-first για ένα ασφαλές EMS-Training και ζητάμε από τους πελάτες και συνεργάτες μας να τις τηρούνε και αυτοί. Δεν ανταγωνιζόμαστε άμεσα ή έμμεσα ως παροχείς EMS-Training τους πελάτες μας.

Είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι και επομένως, η τήρηση των αξιών μας έχει προτεραιότητα έναντι των οικονομικών συμφερόντων.

Οι αξιολογήσεις του κόσμου

για τις υπηρεσίες μας

20' Body Lab Κολωνάκι
5.0
Με βάση 57 κριτικές
powered by Google
manolis soubasakismanolis soubasakis
14:46 24 Mar 23
Όμορφος χώρος και πολύ καθαρός.Όλο το προσωπικό ειναι γνώστες του αντικειμένου.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Aspasia AthanasiadiAspasia Athanasiadi
19:14 28 Jun 22
Φανταστικό γυμναστήριο και πολύ καθαρός χώρος. Έμπειρο προσωπικό το οποίο ενδιαφέρεται για τον πελάτη και τις ανάγκες του. Εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αξίζει να το επισκεφθείτε.
Stratos MoraitisStratos Moraitis
12:22 15 Jun 22
Πολύ όμορφος και προσεγμένος χώρος, φοβερά καταρτισμένο προσωπικό που με βοήθησαν να επανέλθω και πάλι στον αθλητισμό μετά από έντονους μετεγχειρητικούς πόνους που αντιμετώπιζα λόγω τραυματισμού!
Katerina AntoniouKaterina Antoniou
10:15 05 Jun 22
Προσεγμένος και καθάρια χώρος.Συγχαρητήρια στο team, επαγγελματική δουλειά-προσοχή στις ανάγκες και τα θέλω του πελάτη με ορατά και άμεσα αποτελέσματα!!
Veatriki KerastariVeatriki Kerastari
07:32 02 Jun 22
Χώρος: όμορφος και πάντα καθαρός!Προπονητές: έμπειροι, φιλικοί και άψογοι επαγγελματίες.Προπόνηση: μοναδική και προπάντων αποτελεσματική!Κάθε βδομάδα κάνω ένα ανεκτίμητο δώρο στον εαυτό μου!Σας ευχαριστώ όλους!
js_loader
20' Body Lab Μαρούσι
4.8
Με βάση 31 κριτικές
powered by Google
Stauros KonStauros Kon
07:37 20 Apr 23
Τρομερό περιβάλλον καθαρός χώρος οι γυμναστές υπέροχοι και πολύ ευγενικοί ξέρουν την δουλειά τους δεν σε αφήνουν απ τα μάτια τους κατα την διάρκεια της προπόνησης... αποδυτήρια καθαρά με όλες τις ανέσεις για ντουζ μετα την προπόνηση...το προτείνω ανεπιφύλακτα
Pi DeltaPi Delta
18:21 02 Jun 22
Περα απο το ποσο φοβερη γυμναστικη ειναι το μιχα αλλος ενας λογος που συνισταται ειναι το συγκεκριμενο μιχα. Περα απο τον 100% επαγγελματισμο και καταρτιση υπαρχει επιπλεον προσωπικο ενδιαφερον και κινητροδοσια. Τελος τα καλυτερα για τον Σπυρο και προπονητικα και ατομικα, αψογος.
Antonis VylliotisAntonis Vylliotis
11:20 31 May 22
Προσεγμένο περιβάλλον με προσωπικό που φροντίζει τους ασκούμενους με πολύ επαγγελματική προσέγγιση.
Tatiana LeonardouTatiana Leonardou
09:11 19 Sep 20
Πολύ καλά οργανωμένο γυμναστήριο, εξατομικευμένο πρόγραμμα άθλησης και εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι γυμναστές είναι έμπειροι και καταρτισμένοι επαγγελματίες που προσφέρουν κάθε βοήθεια και υποστήριξη. Επίσης το προσωπικό είναι πολύ προσεκτικό με την καθαριότητα και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
myrto andresakimyrto andresaki
20:50 29 Jul 20
Eνα μαγαζί καλαίσθητο με Τρομερούς επαγγελματίες, πολύ καλή επικοινωνία και συνεννόηση,το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!Οι γυμναστές του χώρου και κυρίως η Αλίνα έχουν απίστευτο τρόπο να σε κινητοποιούν και να σε ωθούν στο να δώσεις το 100%, πάντα με σεβασμό και εκτίμηση στον πελάτη.
js_loader
20' Body Lab Νέα Σμύρνη
5.0
Με βάση 61 κριτικές
powered by Google
βαλια σινηβαλια σινη
09:14 25 Feb 23
Η καλύτερη εμπειρία γυμναστικής που είχα ποτέ! Επαγγελματική συμπεριφορά των γυμναστών και εξαιρετική προπόνηση! Ευχαριστώ πολύ τον Λεωνίδα και την Ελένη που με ανέλαβαν προσωπικά!!
Pavlos GkanasisPavlos Gkanasis
13:57 15 Aug 22
Για γρήγορη γυμναστική κ αποτελέσματα σε συντομο χρονικό διαστημα, παράλληλα όμως με τη δική σου προσωπική προσπάθεια στο σπίτι, είναι καλό. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν όμως τη διαφορά. Λεωνίδας κ Ελένη (γυμναστες) κάνουν τη διαφορά.
Peter MelidisPeter Melidis
17:38 25 Jul 22
Η καλύτερη γυμναστική επένδυση που έχω κάνει ποτέ, με φανερό αποτέλεσμα. Προσωπικό που σε προσέχει καθόλη τη διάρκεια του 20λεπτου προγράμματος. Χωρίς υπερβολή, από τους λόγους που περίμενα να έρθει η Δευτέρα και η Παρασκευή. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Eleni IsmailouEleni Ismailou
17:49 31 May 22
Η επίτευξη στόχων δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική, σύντομη (20’) και με αμέριστη φροντίδα. Το προσωπικό δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του καθενός με φιλική διάθεση και πραγματικό ενδιαφέρον. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει διάθεση να ξεκινήσει ένα διαφορετικό προσωπικό ταξίδι.
Foteini AivatoglouFoteini Aivatoglou
14:12 31 May 22
Υπέροχος χώρος με όλα τα μέτρα για COVID και πεντακάθαρος . Ο δε γυμναστής (Νίκος) υπέροχος γυμναστής που σου βγάζει ένα αποτέλεσμα έτοιμος για την παραλία.
js_loader