20bodylab

Λάμπες αδυνατίσματος Pure Light

Γλυπτική σώματος για τη σύγχρονη εποχή ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το PureLight™ είναι το πιο προηγμένο σύστημα γλυπτικής σώματος με βάση το φως της αγοράς. Σχεδιασμένο για να προετοιμάζει τα λιποκύτταρά σας πριν από την προπόνηση, το PureLight επιταχύνει δραματικά τον ρυθμό καύσης λίπους κατά τη διάρκεια της καρδιαγγειακής άσκησης. Ποτέ μην κάνετε απλώς προπόνηση—βελτιστοποιήστε κάθε προπόνηση και σμιλέψτε το τέλειο σώμα σας.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Συνδέστε το ασύρματο σύστημα PureLight™ για 15-20 λεπτά σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος θέλετε να τονώσετε και να σφίξετε. Το PureLight εκπέμπει ένα κλινικά αποδεδειγμένο φως μήκους κύματος, χωρίς αίσθηση 635 nm που επιταχύνει την καύση λίπους και βοηθά τις φυσικά λεπτές, διαμορφωμένες και τονωτικές περιοχές, όπως η μέση, οι γοφοί, οι μηροί και οι βραχίονες. Αφαιρέστε τα φώτα και στη συνέχεια ασχοληθείτε με την καρδιαγγειακή άσκηση της επιλογής σας αμέσως μετά τη θεραπεία PureLight™. Συνιστάται να καίτε τουλάχιστον 350 θερμίδες ανά συνεδρία. Το PureLight plus cardio συμβάλλει στο να αφαιρεθεί το υπερβολικό λίπος από το σώμα σας με ασφάλεια. Η καρδιοδιέγερση PureLight™ plus ανοίγει γρήγορα τους πόρους στα λιποκύτταρα, επιτρέποντας στο λίπος μέσα να διαφύγει. Στη συνέχεια, τα λιποκύτταρα συρρικνώνονται, ενώ το υπερβολικό λίπος απομακρύνεται με ασφάλεια από το σώμα σας 
ΟΦΕΛΗ

Όταν χρησιμοποιείται πριν από την προπόνηση, το PureLight™ επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο καίτε λίπος. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά άλλα οφέλη, όπως: Στοχευμένες Ζώνες Zone Targeted. Η στοχευμένη δύναμη του PureLight™ σας βάζει στο επίκεντρο. Με 8 εύχρηστα φώτα, επιλέγετε πού θέλετε να τονώσετε και να στοχεύσετε. Επιστημονικά αποδεδειγμένο, το PureLight έχει υποστηριχθεί από αρκετές κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του.

Περισσότερες υπηρεσίες

Καταστήματα